*Verification code
Amauta Capcha
Refresh code
 
 
 
 

Spanska och Utlykter i Peru

Spanska och Utlykter i Peru

Peru är så vackert att det är synd att spendera all tid i ett klassrum utan att se sig omkring i det vackra och unika landskapet. För dig som håller med om föregående påstående passar AMAUTAs spanska och utflykts-program utmärkt. I kombination med en spanskkurs kommer du att ha tillfället att delta i så många turer och utflykter som möjligt, vilket ger dig chansen att se allt landet har att erbjuda.

Detta program inkluderar 44 timmars spansklektioner (en kombination av individuella och grupplektioner) och flera utflykter i och runtikring Cusco. Den totala längden för programmet är tre veckor, men extra veckor och utflykter kan bokas vid förfrågan.

Under dina tre veckor med spanska och utflykts-programmet kommer du att lära dig om Cuscos kolonialhistoria under stadsvandringen som inkluderar ett besök till de fantastiska ruinerna Sacsayhuamán. Detta paket inkluderar även en tour i den heliga dalen (Sacred Valley) där du får besöka de traditionella byarna Pisac, Ollantaytambo och Chinchero. Alla dessa byar har fantastiska inkaruiner, färgsprakande marknader och vacker natur. Vi kommer att forsränna längs Urubambafloden och besöka inkafolkets mytomspunna och magnifika förlorade stad, Machu Picchu. En djungeltour i den peruvianska regnskogen står även på schemat! Vi kommer att besöka Puno och Titicacasjön där, enligt legenden, den första inkan uppkom. Medan du är där kommer du att se de flytande öarna Uros, samt öarna Amantaní och Taquile. Här lever folket fortfarande en mycket distinkt och unik livsstil.

Boende under detta program kan arrangeras på skolresidenset, med en värdfamilj eller på ett hotell. Vänligen notera att boende medför en extra kostnad, förutom under vissa av utflykterna, t.ex. djungeltouren och Puno. AMAUTAs egna reseagentur, DOS MANOS PERU, driver alla utflykter.

Gillar du vad du har läst?

AMAUTA Spanish School
San Agustin 249
Cusco
Phone. +51 84 242998
Emergency:
+(51) 992 561831
+(51) 953 271193 or 97
Whatsapp: 316 83303403

Pringles 1441
Palermo
Buenos Aires, Argentina
Phone. +(54) 911 4189 4878

Hitta oss
website chat software