Specialinriktade Spanskkurser
Type the Verification Code below
Amauta Capcha
Refresh code
Spanish Classes Online

Study Spanish with a Private Tutor Online

More Info

 

Specialinriktade Spanskkurser

Total Fördjupning
Total Fördjupning
AMAUTAs intensiva fördjupningsprogram är gjort för personer som behöver lära sig spanska snabbt, främst av arbetsorsaker. Den totala fördjupningsmodellen garanterar framgång på en kort tid.
Spanska för Resande
Spanska för Resande
Detta program tilllåter personer på resande fot att under en kort tid lära sig det mest väsentliga i det spanska språket. Kursens fokus ligger på spanska fraser och uttryck som kan komma till stor användning om du reser genom Sydamerika. Varje dag fokuseras lektionerna på en särskild situation som du som resande kan stöta på. På lektionerna läggs mycket tyngd på att du så snabbt som möjligt skall lära dig att kommunicera.
Spanska för Medicinskt Syfte
Spanska för Medicinskt Syfte
Den här kursen är designad för läkare, sjukskötare, socialarbetare etc. Kursens fokus ligger på medicinsk terminologi samt att ge information för att utveckla kunskaperna för att förbättra kommunikationen med spansktalande klienter.
Spanska för Universitetsstudenter
Spanska för Universitetsstudenter
Intresserad av att få högskolepoäng under din vistelse i Peru eller Argentina? Flera universitet har godkänt AMAUTAs spanskprogram vilket betyder att du kan få högskolepoäng medan du tar spanskkurser och njuter av livet i Peru eller Argentina. Spanskprogrammet för universitetsstudenter inkluderar 4h av spansklektioner per dag samt 2h av extra aktiviteter, såsom besök på kulturella sevärdigheter och föreläsningar om Latinamerikansk historia och litteratur.
Spanska för 55+
Spanska för 55+
Unga personer har andra metoder för att lära sig och andra perspektiv på livet och hur de spenderar sin tid. Spanska för 55+ är framtaget med dessa olikheter i åtanken. Programmet kombinerar spansklektioner med extra aktiviteter såsom utflykter och föreläsningar om peruansk kultur och historia.
Spanska och TEFL
Spanska och TEFL
Vår TEFL- och spanskkurs tillåter dig att fullända din spanska och ta ditt TEFL-certifikat i antingen Peru eller Argentina på så lite som 6 veckor. Att erhålla ett TEFL-certifikat tillåter dig att undervisa engelska varsomhelst i världen! Vår TEFL-kurs är godkänd av Ascentis.
Spanska för utvandrare (Argentina)
Spanska för utvandrare
Om du planerar att flytta till Argentina, antingen temporärt eller för gott, är spanskan ett måste! Den riktiga världen - full av Porteños ;-) - väntar utanför din dörr och ditt liv kommer att bli mycket mer intressant om du bara lär dig lite spanska.
Spanska - DELE (på engelska)
Spanska - DELE

If you are serious about learning Spanish, we suggest sitting the DELE exam. The DELE (Diploma of Spanish as a Second Language) is an internationally recognized qualification for the Spanish language, thus, an essential element on your Curriculum Vitae (resume). This certification has high academic value for university entrance assessments that require an objectively evaluated level of Spanish.

Gillar du vad du har läst?

AMAUTA Spanish School
San Agustin 249
Cusco
Phone. +51 84 242998
Emergency:
+(51) 992 561831
+(51) 953 271193 or 97
Whatsapp: 316 82193274

add chat to your website