Spanska för utvandrare - Amauta Argentina
Type the Verification Code below
Amauta Capcha
Refresh code

Spanska för utvandrare (Argentina)

El Caminito, Argentina

Om du planerar att flytta till Argentina antingen temporärt eller för gott är spanskan ett måste. Den riktiga världen – full av Porteños ;-) – är precis utanför dörren och ditt liv kommer att bli mer spännande om du bara pratar lite spanska.

Om du köper något i en affär, beställer på en restaurang, springer ärenden, flyttar till ett nytt hus, startar upp ett företag m.m. kommer spanska att ge dig bättre och snabbare service och du kommer att ha en bättre situation vid förhandlingar om något går fel.

Spanska för utvandrare-kursen fokuserar på praktiska vardagssituationer samt lokala uttryck och den lokala kulturen. Extra tyngd läggs på hörförståelse och tal samt de sociala aspekterna av det argentinska samhället.

Få ut så mycket som möjligt av din tid i Buenos Aires och anmäl dig till spanska för utvandrare-kursen. Du kommer inte bara förbättra din spanska utan även få en stor kännedom om de lokala vanorna, nationella högtider, lokalauttryck och nationalikoner för att inte nämna chansen att lära känna riktiga Buenos Aires-bor.

Gillar du vad du har läst?

AMAUTA Spanish School
San Agustin 249
Cusco
Phone. +51 84 242998
Emergency:
+(51) 992 561831
+(51) 953 271193 or 97
Whatsapp: 316 82193274

Hitta oss
add chat to your website