Spanska och TEFL - Spanskkurser
Type the Verification Code below
Amauta Capcha
Refresh code
Spanish Classes Online

Study Spanish with a Private Tutor Online

More Info

 

Spanska och TEFL

Våra studenter i den spanska språkskola

Deltagarna i vår spansk- och TEFLkurs kommer att förbättra sin spanska samtidigt som de erhåller ett TEFL-certifikat i Peru eller Argentina. Att skaffa ett TEFL-certifikat tillåter studenter att jobba som certifierade engelsklärare varsomhelst i världen. Den här kursen öppnar dörren till ett drömliv utomlands.

Under kursen “Spanska och TEFL” kommer du dels att ha spanskaundervisning med våra kvalifiserdade lärare, dels TEFL-lektioner för att lära dig att undervisa i engelska som ett främmande språk. Vårt standard Spanska- och TEFL-program är en fyra veckors kurs som består av två timmar privat spanskaundervisning och sex timmar TEFL-kurs dagligen. Programmet är ett sammarbete mellan AMAUTA och det internationellt erkända institutet ITTI, en institutionell medlem av IATEFL och TESOL:s organisation i USA.

För att bäst passa dina behov erebjuder vi flera möjligheter att skräddarsy vårat Spanska/TEFL program. Du har möjlighet att fullfölja en del av TEFL-kursen online innan din ankomst till Cusco/Buenos Aires för att minska din lektionstid. En annnan möjlighet är att endast gå TEFL-kursen, utans spanskaundervisning, eller att dela upp din kurstid mellan Cusco och Buenos Aires, för att utforska två fantastiska städer. Under din tid i Cusco finns två inkvarteringsmöjligheter som ingår i kursen: värdfamilj eller Aumauta studentresidens (dubbelrum). I Buenos Aires är den inkluderade inkvarteringen gemensamma rum i studentresidens. Självklart kan vi även erbjuda andra inkvarteringsmöjligheter.

Låt oss bara veta vad du föredrar så planerar vi det perfekra programmet för dig!.

Gillar du vad du har läst?

AMAUTA Spanish School
San Agustin 249
Cusco
Phone. +51 84 242998
Emergency:
+(51) 992 561831
+(51) 953 271193 or 97
Whatsapp: 316 82193274

Hitta oss
add chat to your website