Standardkurser i Spanska - AMAUTA Skolor
Type the Verification Code below
Amauta Capcha
Refresh code
Spanish Classes Online

Study Spanish with a Private Tutor Online

More Info

 

Standardkurser i Spanska

Standardkurser i Spanska

Gruppundervisning

Gruppundervisning

Våra gruppklasser i spanska är ett bra sätt att lära sig interaktivt. Genom att arbeta i grupp uppmuntras konversationer och ni lär er av varandra.

Grupperna är små så att alla ska kunna ta del av personlig undervisning. Du kommer alltid att placeras i en grupp med andra personer som är på samma nivå så att ni kan lära er tillsammans i rätt takt. Gruppundervisningen pågår fyra timmar per dag, antingen på morgonen eller på eftermiddagen och består av två 2-timmarslektioner undervisade av kvalificerade lärare.

Under dina grupplektioner kommer lärarna att fokusera stor del av tiden på interaktiva aktiviterer och övningar, genom vilka studentera lär sig att förstå och prata spanska på ett konstruktivt sätt. Studenterana kommer även att spendera tid på grammatiska övningar samt att skriva och läsa. Utflykter till typiska platser runt om i staden, så som marknaden, skolor och sjukhus, arrangeras ofta för att hjälpa studenterna i deras inlärning.

Privatundervisning

Privatundervisning

Privatundervisning erbjuder en skräddarsydd undervisning av det spanska språket efter dina egna behov. Privat, oavbruten direktkontakt med en lärare med spanska som modersmål är väldigt fördelaktigt för att påskynda din spanskainlärning.

Privatlektionerna är specialanpassade för dina behov och erbjuder en chans att få ut det mesta av din spanskakurs under en kort tid. Vi rekommenderar starkt dessa klasser för personer med specifika inlärningsbehov och intressen.

Våra lärare guidar dig genom inlärningsprocessen. Först går ni igenom dina mål med undervisningen och bestämmer vilken nivå din spanska är på. Sedan utvecklar de ditt personliga träningsprogram och tar hänsyn till de aktivitetet utanför skolan som du vill delta i.

Det Bästa Av Dem Båda

Det Bästa Av Dem Båda

Det Bästa Av Dem Båda är ett program där du både deltar i fyra timmars gruppundervisning och två timmar privatundervisning. Gruppundervisningen sker antingen på morgonen eller på eftermiddagen och undervisas av två olika kvalificerade lärare. Genom att kombinera grupp- och privatundervisning, kommer Det Bästa Av Dem Båda att hjälpa dig att nå en högre nivå på din spanska i en snabbare takt.

Utnyttja de roliga och dynamiska grupplektionerna där du lär dig tillsammans med andra studenter fyra timmar om dagen. Spendera sedan två timmar med den personliga uppmärksamheten som privatundervisning innebär, där du fokuserar på de grammatiska strukturerna som du lärde dig på lektionen. Extra uppmärksamhet riktas mot uttal och ordförråd.

Gillar du vad du har läst?

AMAUTA Spanish School
San Agustin 249
Cusco
Phone. +51 84 242998
Emergency:
+(51) 992 561831
+(51) 953 271193 or 97
Whatsapp: 316 82193274

add chat to your website