*Verification code
Amauta Capcha
Refresh code
 
 
 
 

Volontärprogram

Volontärprogram Standard

AMAUTAs volontärprogram erbjuder en unik chans att bo och arbeta utomlands medan du lär dig det spanska språket. Det finns många olika volontärmöjligheter när du avklarat dina spansklektioner. Du kan både välja arbetsområde och plats för ditt volontärarbete. Möjliga arbetsområden inkluderar socialarbete, utbildning, medicin, turism och kulturarbete. Arbetsplatserna inkluderar barnhem, skolor, sjukhus, vårdhem och projekt för gatubarn.

Vi erbjuder även kurser i kultur till alla våra studenter och volontärer. Aktiviteter som dessa gör att du får lära dig spanska på ett roligt och dynamiskt sätt samtidigt som du lär dig om den Latinamerikanska kulturen.Volontärprogram

Volontärprogram Standard

Volunteer Standard Program

Volontärprogram Standard är en kompromiss av både spanskaundervisning och volontärarbete. Minimumtiden är 8 veckor och inkluderar 4 veckor av spanskaundervisning som sedan följs av 4 veckors volontärarbete. Volontäraktiviteter och plats varierar, men volontären har en möjlighet att själv välja sin placering.

Volontärprogram Plus

Volontärprogram Plus

Volontärprogram Plus är designat för volontärer med särskilda färdigheter och minimumtiden är 16 veckor. I likhet med Volontärprogram Standard, så kombinerar Volontärprogram Plus spanskaundervisning med volontärarbete. De första 4 veckorna består av gruppundervisning som sedan följs av 12 veckors volontärarbete på en egenvald placering. Längre engagemang i Volontärprogram Plus medför mer stöd till organisationen och människorna som du arbetar med.


Gillar du vad du har läst?

AMAUTA Spanish School
San Agustin 249
Cusco
Phone. +51 84 242998
Emergency:
+(51) 992 561831
+(51) 953 271193 or 97
Whatsapp: 316 83303403

Pringles 1441
Palermo
Buenos Aires, Argentina
Phone. +(54) 911 4189 4878

Hitta oss
website chat software